Beauty HQKlik om onze app te openenOpenen

 

 

Acrylnagels

Acryl is een substantie bestaande uit een poeder gemengd met een liquid. Hiermee wordt een bolletje gecreëerd op het penseel waarmee de nagel wordt gemodelleerd. De acrylnagel heeft net zoals een gelnagel een natuurlijke uitstraling en een mooie glans! 

We gebruiken meerdere verschillende kleuren acryl tijdens de behandeling om ervoor te zorgen dat de nagels er zo natuurlijk mogelijk uit zien bij uw handen.
Naast de kleur kijken we samen welke vorm het mooiste past bij uw wensen en handen.

Soorten acrylnagels

We hebben een groot assortiment van glitter acryl kleuren en dekkende acryl kleuren waardoor we eindeloos kunnen combineren. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een custom acryl kleur te laten mengen door onze nagelstyliste. Heeft u specifieke wensen? Stuur ons dan uw inspiratie door 24 uur voorafgaand aan uw afspraak. Dan proberen wij zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen.

Naast verschillende kleuren acryl maken wij ook gebruik van verschillende soorten acryl technieken. Zo maken wij onze french nails, babyboom en andere designs altijd met acryl. Hierdoor bent u altijd verzekerd van dekkende kleuren die niet chippen. 

 

 

Nail art

Geef uw acrylnagels iets extra's door nail art, steentjes of andere nagelversiering. Vraag naar de mogelijkheden of laat een voorbeeld zien van wat u graag wilt. Kijk voor inspiratie in onze foto galerij of op Instagram

 

Freestyle

Naast het creëeren van nail art naar aanleiding van een voorbeeld kunt u ook kiezen voor een nail art freestyle. Onze nagelstyliste maakt dan voor u een gepersonaliseerd design. Laat u verrassen door de creativiteit van onze stylistes!

Nazorg

  • Olie je nagelriemen en onderkant van uw nagel. Het zal uw nagels en nagelriem voeden en zal zorgen dat de kunstnagel beter blijft zitten.
  • Voorkom beschadiging aan de kunstnagel en natuurlijke nagel door er zorgvuldig mee om te gaan.
  • De kunstnagels niet knippen, dit brengt schade toe aan de kunstnagels. Dit kan mini scheurtjes veroorzaken waardoor er lucht onder de kunstnagels komt en dan los laat of afbreekt. 
  • De kunstnagel niet korter vijlen, i.v.m. het weg vijlen van het breekpunt.
  • Nooit zelf u kunstnagels verwijderen, i.v.m. schade die u kunt aanbrengen op u natuurlijke nagel. Laat het verwijderen in de nagelstudio.
  • Garantie is 7 dagen (mits het niet door eigen toe doen is veroorzaakt) met kunstnagels dient u voorzichtig om te gaan.
  • Hou er rekening mee dat je kunstnagels de eerste 48 uur na het plaatsen nog kwetsbaar zijn.
  • Neem altijd contact met ons op wanneer u niet tevreden bent met uw nagels, wij lossen het graag voor u op!