Beauty HQKlik om onze app te openenOpenen

 

 

One by one lashes

De One by one methode zorgt voor een elegante en natuurlijke look! Per natuurlijke wimperhaar wordt één enkele wimperextension geplaatst.

Deze behandelmethode is het meest geschikt voor mensen die veel wimpers van zichzelf hebben, maar meer lengte willen creëren of voor mensen die een natuurlijke en volle uitstraling willen. Subtiel en chique zijn de kernwoorden van de One by one methode.

De one by one methode kan worden toegepast met verschillende wimper lengtes, diktes en vormen. Onze wimperstylistes kijken graag wat er bij u past!

Volume wimpers

De Volume methode zorgt voor een volle en glamoureuze look! Per natuurlijke wimperhaar wordt één wimperextension geplaatst met maar liefst 3 wimperharen. Hierdoor worden je eigen natuurlijke wimpers verdriedubbeld!

Volume wimperextensions hebben een waaierachtige vorm, die zorgt voor een intense en volle blik die niemand ontgaat. Is dit dan super extreem? Nee zeker niet, het moet natuurlijk wel bij je karakter passen. Vaak kiezen klanten die iets meer willen dan een natuurlijke look voor een Volume behandeling. Zij staan versteld van het resultaat dat te bereiken is met Volume methode. Betoverend en intrigerend zijn de kernwoorden van de Volume look.

De volume methode kan worden toegepast met verschillende wimper lengtes, diktes en vormen. Onze wimperstylistes kijken graag wat er bij u past!

 

Russian volume

Bij de Russian volume techniek, ook wel de 2D/6D techniek genoemd, wordt er gebruik gemaakt van dunne wimpers. Op deze manier kan er volume opgebouwd worden, zonder de natuurlijke wimper te beschadigen! Dit geeft een nog vollere oogopslag dan met de volume wimpers methode, deze techniek is ideaal voor iemand met weinig natuurlijke wimpers of wanneer u een extra vol effect wilt hebben.

De Russian volume methode kan worden toegepast met verschillende wimper lengtes, diktes en vormen. Onze wimperstylistes kijken graag wat er bij u past!

Nazorg

  • Gedurende de eerste 24 uur na de behandeling mogen uw wimpers niet in aanraking komen met water (douchen, sauna, zwemmen, vocht, etc.). 
  • Gebruik geen mascara, ook niet op uw natuurlijke wimpers. 
  • Gebruik geen make-up remover waar olie in verwerkt zit (ook niet in de oogregio). 
  • Reinig uw wimper extensions met de daarvoor bedoelde eyewash foam. 
  • Wrijf nooit met uw handen of met een watje over uw wimper extensions. Hierdoor kunnen de wimper extensions afbreken, loslaten of vies worden. 
  • Trek niet aan de wimpers.
  • Voorkom beschadiging aan de wimper extensions en natuurlijke wimpers door er zorgvuldig mee om te gaan. 
  • Nooit zelf uw wimper extensions verwijderen, i.v.m. schade die u kunt aanbrengen op u natuurlijke wimpers. Laat het verwijderen in de salon.
  • Neem altijd contact met ons op wanneer u niet tevreden bent met uw wimpers, wij lossen het graag voor u op!